Levering

Healthy Snacking ApS vil arrangere levering af produkterne enten til et leveringssted eller til dit hjem (afhængigt af den tilbudte forsendelsesmetode og hvilken du vælger). Healthy Snacking ApS tilbyder i øjeblikket kun forsendelse i Danmark.

Vi tilstræber at levere inden for to til fire hverdage efter bekræftelse af en ordre, medmindre andet er aftalt. Alle angivne datoer for levering af bestilte produkter er kun omtrentlige. Hvis leveringstiden uventet overstiger 30 dage, kan du annullere din ordre. I så fald vil du få refunderet købsprisen plus eventuelle forsendelses- og ekspeditionsomkostninger.

Prisen for hver leveringsmetode er tydeligt angivet under betalingsprocessen. Du vil blive opkrævet for alle forsendelses- og ekspeditionsgebyrer, der er angivet under betalingsprocessen.

Du er eneansvarlig for at give os en nøjagtig og tilgængelig forsendelsesadresse under betalingsprocessen for ordren. Hvis adresseoplysningerne ikke er korrekte, er du forpligtet til at refundere omkostningerne ved mislykket levering. Hvis du ønsker en ny forsendelse af produkterne, vil de nye forsendelsesomkostninger blive opkrævet igen og være de samme som de oprindelige forsendelsesomkostninger.

Vi forbeholder os ret til at opkræve omkostningerne forbundet med håndtering af ikke-afhentede pakker (returfragt, fremsendelsesomkostninger osv.). Derfor opkræver vi et gebyr på maks. 200 DKK afhængigt af vægten, hvis en pakke ikke afhentes. Bemærk derfor, at hvis du annullerer et køb og ønsker at returnere varerne, skal du først afhente pakken og derefter returnere den som beskrevet i disse vilkår og betingelser.

.

 

Kontakt os