Leckas historie

Det hele begyndte i 2020, da en gruppe trailløbere udforskede stierne i Vietnams højland og manglede energi til deres eventyr.

Leckas historie

Vores grundlægger, Markus, og en håndfuld andre passionerede atleter, indså at der var en mangel på sunde, 100% naturlige og miljøvenlige snacks i Vietnam.

Lecka blev grundlagt med støtte fra den vietnamesiske sportsverden, der også så et behov i markedet for en frisk og naturlig snack.

Det var nemt at dyrke råvarer af høj kvalitet lokalt og skabe unikke smage fra Sydøstasien. Dog skulle det vise sig at være en udfordring at finde plastfri og miljøvenlig indpakning. I det første år blev vores produkter solgt indpakket i bananblade; nok den mest miljøvenlige emballage, der nogensinde har eksisteret.

I 2021, efter at have forsket og planlagt i et år, lancerede vi vores nye produkt i bionedbrydelig indpakning, der produceres på vores fabrik i Hanoi.

Dette er blot starten på en lang rejse, hvor Lecka bestræber sig på at levere sunde snacks fra farmene i Vietnam til resten af verden.

Leckas mission

Vi er drevet af at udvikle sunde og miljøvenlige snacks, der både er gode for dig og planeten.

Ja, det er muligt at gøre begge dele på én gang. Og så smager de tilmed skønt!

Vores mission er nedfældet i vores værdier, der hver dag hjælper os med at træffe de rigtige beslutninger. Vi kalder dem "The Lecka Way".

The Lecka Way

Vores værdier danner ramme for, hvad vi skal fokusere på, for at nå vores mission.

1) Produkt: Vi udvikler nærende og lækre produkter i høj kvalitet, der styrker vores kunders aktive livsstil.

2) People: Vi tager hånd om vores kunder og medarbejdere med medfølelse og empati.

3) Planet: Vi respekterer vores planet, overvejer konsekvenserne af vores beslutninger og forstår vores ansvar.

4) Progress: Vi udfordrer status quo og tænker i nye baner for hele tiden at forbedre os på de foregående tre punkter.

5) Profit: Vi opbygger en sund forretning, hvor overskuddet fra foregående fire punkter og 2% af vores salg doneres til Leckas ressourcer.

#teamlecka donerer 2%

Vi forstår, at vi er en del af et større økosystem af fællesskaber og organisationer. Vi kan ikke eksistere på egen hånd.

Derfor anser vi alle for at være en del af #teamlecka; fra medarbejdere og partnere til kunder og leverandører. Alle skal behandles ens.

Som fødevarevirksomhed har vi et ansvar for at finde en balance mellem at tage ressourcer fra planeten og give dem til alle i form af sunde snacks. 

Vi er forpligtet til at donere 2% af vores årlige salg til to ressourcer, vi føler er nøglen til vores mission: 

1) Ungdomsudviklingsprogrammer i Vietnam, der styrker verdens lederskab og innovation.

2) Miljøprojekter, der beskytter planeten gennem langsigtet bevaring og affaldsreduktion.